Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pikante kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de peper, het zout, de kipkruiden en de pilli-pilli in een potje en meng dit goed. Wrijf nu de kippen heel goed in met het kruidenmengsel. Houd ook nog een beetje over om in de kip te strooien. Giet nu ook een beetje pilli-pilli in de kip. Leg de 2 kippen in een beboterde ovenschotel en leg ook nog enkele stukjes boter op de kippen. Steek de kippen nu gedurende 1 uurtje in een voorverwarmde oven op 180 graden C. Overgiet de kip regelmatig met het braadvocht. Strooi een 20-tal minuten voor het einde nog een beetje tabasco over de kip (naar gelang hoe pikant je het wilt).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pikante kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven