Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerriekip recept
Kerriekip recept

Kerriekip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verdeel de kip in stukken, bestrooi deze met peper en zout en laat dit 10 minuten intrekken. Maak de boter zo warm dat het schuim wegtrekt en bak de kipdelen rondom bruin. Strooi de kerrie in de pan. Los de suiker op in 3 eetlepels warm water en giet het suikerwater in de pan. Keer de stukken kip. Schenk de room langs de wand langzaam in de pan. Draai de warmtebron laag zodra de vloeistof kookt en laat de kip gaar worden en de saus inkoken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kerriekip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven