Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fazant met selderijpuree recept
Fazant met selderijpuree recept

Fazant met selderijpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


De fazant vullen met de tijm, peper en zout toevoegen. Deze goed laten bruinen in de vetstof. De appelen in schijven snijden en op de fazant leggen. Calvados toevoegen en na 0,5 uur water toevoegen. 0,5 uur laten braden op gematigd vuur. De room toevoegen en goed roeren. De knolselderij in kleine stukjes snijden en koken in melk. Na 0,25 uur de aardappelen in kleine stukjes toevoegen en verder laten koken. Peper en zout toevoegen. Pletten met een vork. De fazant met de room-appelsaus op een verwarmde schotel schikken en rondom de selderij-aardappelpuree toevoegen. Eet smakelijk.

Serveersuggesties

Kan eventueel met kip.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fazant met selderijpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven