Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Turkse omelet recept
Turkse omelet recept

Turkse omelet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het gehakt rul, doe het daarna even op een bordje zodat je ook de ui kan bruin bakken. Voeg dan de tomaten toe die je vooraf in blokjes hebt gesneden. Meng er daarna knoflook en het gehakt onder en laat nog even verder bakken. Klop dan de eieren los en voeg ze aan de rest toe. Warm serveren en zoals het hoort met Turks brood en uit de pan eten. Smakelijk eten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit turkse omelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven