Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrie-eieren (Surinaams bijgerecht) recept
Kerrie-eieren (Surinaams bijgerecht) recept

Kerrie-eieren (Surinaams bijgerecht)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui met de knoflook, de kerrie en een snufje zout. Blus af met het sinaasappelsap en vul aan met de cocosmelk. Breng opnieuw aan de kook en bind (indien nodig) de saus verder met de maizena. Als de saus gebonden is, leg dan de gekookte eieren erin. Laat dit 1 dag staan en schep regelmatig even om, zodat de eieren aan alle kanten "geel" kunnen worden ( marineren). Als de eieren echt mooi geel zijn, zijn ze klaar. Lekker als bijgerecht in de Oosterse of Surinaamse keuken! Tip: Voor een pittige variant voeg je een half rood pepertje toe tijdens het bakken van de ui.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerrie-eieren (surinaams bijgerecht) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven