Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse worstjes op de barbecue recept
Mexicaanse worstjes op de barbecue recept

Mexicaanse worstjes op de barbecue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de barbecue op normale temperatuur voor de indirecte verwarmingsmethode en op middelhoog vuur voor de drecte verwarmingsmethode. Grill de worsten en snijd ze, als ze gaar zijn, bijna doormidden. Maak in elke worst een inkeping en strooi daar wat tortillachips in. Schep een lepel vol saus op de chips en strooi hier vervolgens wat van de geraspte kaas over. Leg de worsten weer op de grillplaat van de barbecue. Druk de vulling aan zodat deze niet uit de worsten valt. Dek de barbecue af met kap of deksel en grill de worsten totdat de kaas smelt (ca. 1 minuut). Heb je een platte barbecue, gebruik dan een omgekeerde koekenpan als afdekking om de kaas te laten smelten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mexicaanse worstjes op de barbecue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven