Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterde Biefstuk Sandwiches recept
Geroosterde Biefstuk Sandwiches recept

Geroosterde Biefstuk Sandwiches


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de biefstuk in 4 tot 5 stukken en bewerk deze met de vleesstamper totdat ze dun zijn. Leg het vlees in een niet metalen bak. Meng het citroensap, knoflook, zout, peper en de olie en giet dit over de biefstukken. Keer het vlees zodat beiden kanten met de marinade worden bedekt en laat de marinade 30 minuten bij kamertemperatuur intrekken. Besmeer beide zijden van de brood met een dun laagje boter. Meng naar smaak een beetje knoflook door de boter. Verwarm de BBQ totdat deze heet is en vet het rooster in met olie. Leg de uien op de hot plate. Schep de uien om en besprenkel ze tijdens het roosteren met een beetje olie. Duw de uien naar de kant als ze zacht beginnen te worden en draai de uien regelmatig met een tang. Leg de sneetjes brood op de hot plate en rooster ze tot ze aan beide zijden bruin zijn. Leg de biefstukken op het rooster en rooster het vlees in 2 minuten aan beide zijden. Bereid de sandwiches als alle ingredienten gaar zijn. Leg een plak biefstuk en wat uien op een sneetje brood, voeg hier wat biefstuksaus aan toe en leg hierop nog een sneetje brood.

Serveersuggesties

Heerlijk met een frisse rauwkost salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit geroosterde biefstuk sandwiches recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven