Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde karbonades recept
Gemarineerde karbonades recept

Gemarineerde karbonades


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep eventueel het vlees eerst droog. Pel de knoflook en snipper deze. Was de rozemarijn en strijk de naalden van de takjes. Vermeng de knoflook en rozemarijn met de olie, wat peper en de teriyaki-marinade. Bestrijk de karbonades met de marinade en laat minstens 3 uur (het liefste een hele nacht) intrekken. Dep de overtollige marinade van het vlees. Grill de karbonades 11 minuten en draai ze regelmatig om.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemarineerde karbonades recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven