Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hete kriel met krolse sperziebonen recept
Hete kriel met krolse sperziebonen recept

Hete kriel met krolse sperziebonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de sperzieboontjes beetgaar. Ontvel de tomaten, verwijder het vocht en pitjes en snijd in grove blokjes. Laat de spekblokjes zachtjes uitbakken, zet het vuur daarna hoog en voeg ui en uitgeknepen knoflook toe. Tomatenpuree erbij en flink omroeren zodat de puree goed verdeeld is. Sperzieboontjes en tomaatblokjes toevoegen en laat zachtjes doorwarmen. Intussen bestrooi je de krieltjes met wat cajunkruiden, paprikapoeder en peterselie. Bak de krieltjes in een beetje boter gaar en mooi bruin.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hete kriel met krolse sperziebonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven