Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Waterkastanjesnacks recept
Waterkastanjesnacks recept

Waterkastanjesnacks


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer de waterkastanjes gedurende 2,5 uur in de ketjap. Haal de waterkastanjes uit de ketjap en rol ze door de bruine suiker, Verpak ze in de rauwe ham en zet ze vast met een houten prikker. Leg de prikkers op een rekje in een bakblik en zet ze gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven met een temperatuur van 350 graden Fahrenheit. Draai ze af en toe gedurende het bakproces.

Allergenen Informatie

Voor dit waterkastanjesnacks recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven