Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gefrituurde bakbanaan recept
Gefrituurde bakbanaan recept

Gefrituurde bakbanaan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bakbanaan in ronde plakjes van elk twee cm. Doe genoeg olie in een klein pannetje, zodat tenminste de helft van de schijf eronder zit. Maak de olie dampend heet en doe vervolgens de plakjes erin. Draai de plakjes na vier a vijf min. om en laat ze weer vier a vijf minuten frituren. Haal de plakjes eruit en druk het ronde plakje iets fijn (bijv. met een drinkglas), zodat de schijf zich iets uitbreidt. Gooi de plakjes daarna weer even in het frituur. Gooi er na het uitlekken wat zout overheen. Dit wordt vooral gegeten bij visgerechten (in het kustgebied van Ecuador).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gefrituurde bakbanaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gefrituurde bakbanaan heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Moet dit in een frituurpan?
  Frederieke gaf dit recept op 12 januari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven