-
Het is niet om te zeggen wow, maar wel nog ok!
Laurens gaf dit recept 4/5 sterren
-
Bedankt voor je reactie, Bezoeker!
Ik vind het jammer dat je het jammer vindt van de slagroom of de creme fraîche. Desalniettemin heb ik mijn recept aangepast, want je hebt wel een goed punt. Slagroom is inderdaad niet gezond, en er zijn ook veel betere alternatieven voor crème fraîche. Ik vraag me af waarom het per sé Biogarde kwark moet zijn, en waarom koemelk minder goed is dan sojamelk? Geitenmelk of paardenmelk zijn net zo welkom, maar wie geen koemelk verdraagt, leest toch vanzelf i.p.v. 'melk' een soort melk waarbij geen intolerantieverschijnselen zullen optreden?
Nogmaals bedankt voor je reactie. En voor de vijf sterren! Zou je volgende keer misschien ook kunnen toelichten wat er dan zo positief aan was?
Liefs, Marijke
-
Bedankt voor je reactie, Bezoeker!
Ik vind het jammer dat je het jammer vindt van de slagroom of de creme fraîche. Desalniettemin heb ik mijn recept aangepast, want je hebt wel een goed punt. Slagroom is inderdaad niet gezond, en er zijn ook veel betere alternatieven voor crème fraîche. Ik vraag me af waarom het per sé Biogarde kwark moet zijn, en waarom koemelk minder goed is dan sojamelk? Geitenmelk of paardenmelk zijn net zo welkom, maar wie geen koemelk verdraagt, leest toch vanzelf i.p.v. 'melk' een soort melk waarbij geen intolerantieverschijnselen zullen optreden?
Nogmaals bedankt voor je reactie. En voor de vijf sterren! Zou je volgende keer misschien ook kunnen toelichten wat er dan zo positief aan was?
Liefs, Marijke
-
Jammer van de slagroom en creme fraiche, beter vervangen door biogarde kwark en/of sojamelk. Dan is het ook echt gezond.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren