Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ratjetoe met verse giros recept
Ratjetoe met verse giros recept

Ratjetoe met verse giros


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de girosvlees in een hapjespan of wok. Bak, in de tussentijd dat het vlees gaar word, de aardappeltjes. Meng, als het vlees gaar is, de restjes groente erbij en dat kan zijn: bloemkool, boontjes enz. en al naar je smaak de courgette en/of de aubergine erbij. Als het mengsel klaar is, doe er de gebakken aardappeltjes bij en de jus en warm opdienen. Dit is een fijn recept voorals je is een keer krap bij kas zit, want je kan de restjes groenten en gekookte aardappelen van een paar dagen samen voegen, mits allemaal in de koelkast bewaard. Men kan ook gewoon verse groenten gebruiken, maar dan is de bereidingstijd wat langer. Haal de girosvlees per kilo, liefst bij een kiloslager en in de aanbieding en vries het restant ervan in.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ratjetoe met verse giros recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven