Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode kool met appel 2 recept
Rode kool met appel 2 recept

Rode kool met appel 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de buitenste bladeren van de kool en hak de rode kool in vieren. Snijd de harde stronk weg. Schaaf of snij de kool in dunne sliertjes. Doe de rode kool in de pan en zet de kool helemaal onder water en giet het water weer af. Zo voorkom je een bittere smaak aan de kool.
Voeg alle ingredienten, behalve de boter en de appel toe en laat 45 min zachtjes koken. Voeg de klein gesneden appel toe en kook 15 min mee met het deksel schuin op de pan, zodat het water kan verdampen.
Verwijder de jeneverbessen, laurier en kruidnagel. Voeg de boter toe en laat nog een paar minuten stoven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rode kool met appel 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven