Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frisse dressing voor rauwkost salade recept
Frisse dressing voor rauwkost salade recept

Frisse dressing voor rauwkost salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voeg de olijfolie en het limoensap samen in een kannetje. Roer flink met een mini-garde. Breng op smaak met vers gemalen zwarte peper en een snufje zout. Heerlijk over een zomerse rauwkost salade! Wat over is van de dressing kan goed in de koelkast bewaard worden. De dressing kan ook met citroensap gemaakt worden in plaats van de limoensap. Zelf vind ik de limoensap zachter en verfijnder van smaak en daardoor de dressing met limoensap lekkerder.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit frisse dressing voor rauwkost salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven