Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chocolade kersen trifle

  • 425 milliliter vette room, licht opgeklopt
  • 300 gram klaar gemaakte anglaise saus (vla)
  • 125 milliliter donkere rum of kersenlikeur (cherry brandy)
  • 6 chocolademuffins met stukjes
  • kersenconfituur
  • 2 potten krieken op sap - uitgelekt
  • 200 gram zwarte chocolade
  • 3 eetlepels melk
  • een weinig donkere chocolade voor de afwerking
  • een glazen kom, liefst op voet


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven