Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Appelstamppot met witlof, biet en kaneelgehakt

  • 350 gram mager rundergehakt
  • 1-2 theelepels kaneel
  • 4-5 eetlepels peterselie, fijngehakt
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 kilo kruimige aardappels, geschild
  • circa 500 gram stevige appels, geschild en in partjes
  • circa 500 gram witlof, in reepjes gesneden
  • circa 500 gram bietjes gekookt en in blokjes gesneden
  • 1 eetlepel tijmbladjes
  • zout
  • peper


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven