Murgh masala (Dubbelgekruide kip)
- 4 ontvelde kipfilets
- sap van 1 citroen
- 1,5 theelepel zout
- 2 theelepels versgemalen zwarte peper
- 1 middelgrote gepelde ui
- 2 gepelde teentjes knoflook
- 5 centimeter verse gemberwortel, geschild
- 3,5 deciliter yoghurt
- masala:
- 75 gram ghee
- 1 middelgrote gesnipperd ui
- 1 gesnipperd teentje knoflook
- 1,5 theelepel kurkuma
- 1,5 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel gemalen kaneel
- zaden van 20 kardemompeulen
- 2 theelepels korianderzaad
- 2 theelepels anijszaad
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.