Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tajine, Noord-Afrikaanse stoofschotel met lamsvlees

  • 3 eetlepels olie
  • 1 kilo lamsvlees, in blokjes gesneden
  • 1 ui, in mooie niet al te dikke ringen
  • 50 gram donkere rozijnen
  • 50 gran grof gehakte hazelnoten
  • 0,25 theelepel piment
  • een mespuntje nootmuskaat.
  • 4 deciliter lams-vleesfond (pot) of vleesbouillon (van tablet)
  • zout
  • witte peper, het liefst uit de molen want dat is iets grover
  • 0,5 limoen, in 4 partjes
  • 1 kleine aubergine, geschild, in plakken van 1 centimeter
  • 1 blikjes tomaten op sap (a 4 deciliter, uitgelekt)
  • 500 gram couscous
  • 2-3 eetlepels fijn gesneden citroenmelisse of munt


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven