Lamsvlees met notenrijst
- 1 liter kippenbouillon (tablet)
- 1 kaneelstokje
- zout
- 1 theelepel grof gemalen peper
- VOOR HET SERVEREN
- 80 gram pijnboompitten
- 80 gram pistachenoten (gepeld)
- 80 gram gepelde hele amandelen
- 100 milliliter olijfolie
- MARINADE
- 4 tenen knoflook, geplet met 1 theelepel zout
- sap van 2 citroenen
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel pimentpoeder
- 2 tenen knoflook geperst met 1/2 tl zout
- sap van 1 citroen
- 1,5 kopje verse koriander
- 2 theelepel verse tijm
- 250 milliliter olijfolie
- 1,5 kilo lamsschouder
- 1 lamsschenkel afgesneden op het gewricht
- 2 lamsribstukken van 6 ribben
- zout en grofgemalen peper
- RIJST
- 50 milliliter olijfolie
- 1 grote ui fijngehakt
- 150 gram lamsgehakt
- 650 gram gebroken rijst (kleine korrel)
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.