Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lamsvlees met notenrijst

  • 1 liter kippenbouillon (tablet)
  • 1 kaneelstokje
  • zout
  • 1 theelepel grof gemalen peper
  • VOOR HET SERVEREN
  • 80 gram pijnboompitten
  • 80 gram pistachenoten (gepeld)
  • 80 gram gepelde hele amandelen
  • 100 milliliter olijfolie
  • MARINADE
  • 4 tenen knoflook, geplet met 1 theelepel zout
  • sap van 2 citroenen
  • 1 theelepel peper
  • 1 theelepel pimentpoeder
  • 2 tenen knoflook geperst met 1/2 tl zout
  • sap van 1 citroen
  • 1,5 kopje verse koriander
  • 2 theelepel verse tijm
  • 250 milliliter olijfolie
  • 1,5 kilo lamsschouder
  • 1 lamsschenkel afgesneden op het gewricht
  • 2 lamsribstukken van 6 ribben
  • zout en grofgemalen peper
  • RIJST
  • 50 milliliter olijfolie
  • 1 grote ui fijngehakt
  • 150 gram lamsgehakt
  • 650 gram gebroken rijst (kleine korrel)


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven