Balkenbrij en zure zult
- 500 à 750 gram bovenknie
- 500 à 750 gram ribjes
- ca. 250 gram mager zuurkoolspek
- ca. 250 gram mager rookspek
- 6 liter water
- 4 tabletten varkensbouillon (Thaise Knorr, toko)
- 2 tabletten runderbouillon
- 2 tabletten kruidenbouillon
- 2 tabletten tom yum bouillon (Thaise Knorr, toko)
- 1 theelepel gemalen foelie
- 2 à 3 pakken boekweitmeel
- 6 blaadjes gelatine (kleurloos)
- kruiderij naar smaak:
- peper
- zout
- kruidnagel
- foelie
- rommelkruid
- djintan
- 5-spice
- piment
- nootmuskaat
- kerry
- vleeskruiden
- tandoori
- suiker
- korianderpoeder
- gemalen steranijs
- 1 pakje ossenstaartsoep (Knorr) aangemaakt met 250 milliliter koud water
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Balkenbrij en zure zult
- Melding maken