Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Balkenbrij en zure zult

  • 500 à 750 gram bovenknie
  • 500 à 750 gram ribjes
  • ca. 250 gram mager zuurkoolspek
  • ca. 250 gram mager rookspek
  • 6 liter water
  • 4 tabletten varkensbouillon (Thaise Knorr, toko)
  • 2 tabletten runderbouillon
  • 2 tabletten kruidenbouillon
  • 2 tabletten tom yum bouillon (Thaise Knorr, toko)
  • 1 theelepel gemalen foelie
  • 2 à 3 pakken boekweitmeel
  • 6 blaadjes gelatine (kleurloos)
  • kruiderij naar smaak:
  • peper
  • zout
  • kruidnagel
  • foelie
  • rommelkruid
  • djintan
  • 5-spice
  • piment
  • nootmuskaat
  • kerry
  • vleeskruiden
  • tandoori
  • suiker
  • korianderpoeder
  • gemalen steranijs
  • 1 pakje ossenstaartsoep (Knorr) aangemaakt met 250 milliliter koud water


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven