Vietnamese hartige pannenkoekjes
- 150 gram varkensgehakt
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 150 gram champignons, in dunne plakjes
- 20 gram shii-take, geweekt, in dunne reepjes gesneden
- 1 stuks ui, in dunne ringen
- 2 stuks pepertjes, in ringetjes, zonder zaad
- 125 gram gepelde garnalen
- 225 gram taugeh
- 1 bosje koriander
- 1 eetlepel nuoc mam of nam pla
- 115 gram rijstebloem
- 2 theelepels koenjit
- 2 theelepels kerriepoeder
- 1 theelepel suiker
- 0,5 theelepel zout
- 3 deciliter dunne santen
- nuoc cham, als dipsaus
- 4 stuks lenteui, in ringetjes
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.