Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Champignonsoep met room415m
-
Recept
Tortilla41u20m
-
Recept
Kippenragout met champignons41u
-
Recept
Gehaktbrood41u15m
-
Recept
Venkelsoep415m
-
Recept
Mosterdsoep met ham en basilicum420m
-
Recept
Kabeljauwschotel met camembert430m
-
Recept
Appelplaatkoek met room41u10m
-
Recept
Appel-room cakestukken41u30m
-
Recept
De lekkerste speculaas430m
-
Recept
Tomatenroomsoep met basilicum41u20m
-
Recept
Koude saus: Cocktailsaus (4 deciliter)410m
-
Recept
Koude saus: Kerriemayonaise (4 deciliter)415m
-
Recept
Tongrolletjes met krab en groene asperges430m
-
Recept
Pittige vleesschotel41u
-
Recept
Kippenreepjes met groene pepersaus455m
-
Recept
Wortelsoep430m
-
Recept
Garnalenroomsausje45m
-
Recept
Warme pastei van kip met pistachenoten445m
-
Recept
Kwarktaart met witte chocolade43u20m
-
Recept
Congolese kip41u50m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.