Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Brandnetelsoep (voorjaarsgerecht)430m
-
Recept
Maaltijd omelet41u
-
Recept
Pasta met scampi's en tomaat420m
-
Recept
Custardtaart430m
-
Recept
Appel-bramencrumble430m
-
Recept
Koffie-walnoot-cakejes440m
-
Recept
Veloutée van groene paprika425m
-
Recept
Verrine tiramisu met speculaas en mascarpone420m
-
Recept
Quiche445m
-
Recept
Quiche met garnalen440m
-
Recept
Kerriesoep420m
-
Recept
Pikant pompoensoepje420m
-
Recept
Zeevruchtenpasta met kokossaus410m
-
Recept
Semifreddo met amaretto430m
-
Recept
Waldorfsalade met appel en mandarijn430m
-
Recept
Echte pasta carbonara3,530m
-
Recept
Tortilla met boursin420m
-
Recept
Worst met gratin van aardappel en bloemkool445m
-
Recept
Eenvoudige pasta boscaiola430m
-
Recept
Gebakken coquilles met topinambour-hazelnootsaus415m
-
Recept
Romig champignonpotje415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.