Recepten met Visbouillon
Bouillon is een vloeibaar aftreksel, verkregen op basis van vlees of vis(meestal slachtafval), tuinkruiden en groenten. Deze ingrediƫnten worden in kokend water gedaan om ze vervolgens in het water te laten trekken. Op deze manier worden de smaak- en geurstoffen in het water opgelost. Wanneer de bouillon lang genoeg heeft opgestaan, worde...Nog veel meer weten over Bouillon klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met visbouillon toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Visbouillon
-
Recept
Tomatensoep met zeevruchten415m
-
Recept
Tonijnballetjes420m
-
Recept
Hollandse paella420m
-
Recept
Vissoep met zalm en knolselderij430m
-
Recept
Vis/zeevruchtenpotje430m
-
Recept
TIlapia uit de oven520m
-
Recept
Mijn beste vissoep435m
-
Recept
Visfilet in paprikasaus420m
-
Recept
Nilssons koude scholfilets425m
-
Recept
Pangafilets en broccoli met een korstje440m
-
Recept
Basis visbouillon450m
-
Recept
Viskoekjes415m
-
Recept
Prei mosselsoep met venkel430m
-
Recept
Pasta met vis415u
-
Recept
Tong uit Dieppe440m
-
Recept
Visragout445m
-
Recept
Zuiderse pangasius in de oven435m
-
Recept
Zarzuela42u
-
Recept
Kabeljauw met mosterdsaus420m
-
Recept
Escalope de saumon au romarin41u
-
Recept
Vispasta430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Visbouillon. Dit zijn zowel recepten waarbij Visbouillon gebruikt wordt en waar Visbouillon het hoofdingrediënt is.