Recepten met Visbouillon
Bouillon is een vloeibaar aftreksel, verkregen op basis van vlees of vis(meestal slachtafval), tuinkruiden en groenten. Deze ingrediƫnten worden in kokend water gedaan om ze vervolgens in het water te laten trekken. Op deze manier worden de smaak- en geurstoffen in het water opgelost. Wanneer de bouillon lang genoeg heeft opgestaan, worde...Nog veel meer weten over Bouillon klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met visbouillon toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Visbouillon
-
Recept
Vis Forel op Schotse wijze425m
-
Recept
Vis Forel en schol met champagnesaus445m
-
Recept
Aardappelsandwich met zalm430m
-
Recept
Bonbon van zalm met dille saus435m
-
Recept
Lasagna met stukken vis455m
-
Recept
Gestoofde paling met tuinkruiden420m
-
Recept
Kabeljauw Dimitri425m
-
Recept
Kabeljauw met gember41u
-
Recept
Kabeljauwfilet met kerriesaus440m
-
Recept
Zalmfilet met kerriesaus440m
-
Recept
Zeewolf met sojascheuten en spinazie430m
-
Recept
Kabeljauwsoep450m
-
Recept
Koolvispannetje440m
-
Recept
Knoflookgarnaaltjes met dipsaus430m
-
Recept
Penne met zalm en asperes415m
-
Recept
Garnalensaus met kookroom420m
-
Recept
Kabeljauwfilet met roomsaus41u20m
-
Recept
Dille-mosterdsaus met witte wijn420m
-
Recept
Broccoli-schelvissoep430m
-
Recept
Zeeduivelsalade420m
-
Recept
Kabeljauwfilet met kaas41u10m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Visbouillon. Dit zijn zowel recepten waarbij Visbouillon gebruikt wordt en waar Visbouillon het hoofdingrediënt is.