Tonijnballetjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. in een vergiet doen en uit laten lekken.
  2. Met een vork de in stukjes of in flinters uit elkaar halen. 4 eetlepels van de bouillon in een schaal doen en hierdoor het , de flinters , , hardgekookt , losgeklopt , of ui en en goed door elkaar mengen.
  3. Vorm er met vochtige handen balletjes van, niet al te groot.
  4. Zeef de en haal de balletjes hierdoor.
  5. Het teveel aan eraf schudden.
  6. De verhitten en de balletjes aan alle kanten bruin bakken.
  7. Doe dan de rest van de bouillon in de pan en laat het geheel met een deksel op de pan, nog circa 10 a 20 minuten zachtjes pruttelen.
  8. Als het te droog wordt, nog wat bouillon erbij.
  9. Proef de saus en strooi en bij als het nodig is.
25
25
25

Variaties op Tonijnballetjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Tonijnballetjes
VariatieAantalGang
Tonijnballetjes1Snacks

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon en olie
  • visbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodkruim en bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • visbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei en ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon en olie
  • tonijn en visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
171 kcal
8%1026 kcal
Vetten
8 g.
12%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tonijnballetjes