Recepten met Komijn
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met komijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Komijn
-
Recept
Pörkölt (varkensstoofpot)42u5m
-
Recept
Zalmspiesjes415m
-
Recept
Plat Mexicaans45m
-
Recept
Naanbrood met pikante aardappels430m
-
Recept
Aardappel-Kerrieschotel41u
-
Recept
Kipspiezen met bloemkoolcurry430m
-
Recept
Maiskletskoeken420m
-
Recept
Opor Ayam (fijn gekruide gesmoorde kip)41u15m
-
Recept
Gebraden gehaktworstjes uit Smyrna42u
-
Recept
Kip in een citroensaus van koriander en bieslook450m
-
Recept
Poolse stoofpot42u40m
-
Recept
Chili con carne Tex-Mex440m
-
Recept
Tagine gehakt met ei430m
-
Recept
Visbriouats430m
-
Recept
Merguezworstjes met aardappel en ei415m
-
Recept
Gevuld bladerdeeg met gehakt450m
-
Recept
Tagine kabeljauw met groenten450m
-
Recept
Visbriouts II425m
-
Recept
Vispastilla41u5m
-
Recept
Tagine van kalkoen met zoete aardappelen455m
-
Recept
Turkse humus4,615m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Komijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Komijn gebruikt wordt en waar Komijn het hoofdingrediënt is.