Maak de schoon en snipper deze fijn.
Schil de en kook de gaar.
Verhit de in een braadpan en fruit de ui(1 stuk).
Voeg het shoarmavlees(500 gram) toe en bak het in ca. 5 minuten rondom bruin.
Giet intussen de perziken(800 gram) af en vang het vocht op.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de helft van de perziken(800 gram) in stukjes.
Trek de zuurkool(500 gram) met twee vorken uit elkaar.
Schep de zuurkool(500 gram) en perzikstukjes door het vleesmengsel.
Roer er 1 deciliter perzikvocht en de crème fraiche door en laat het mengsel nog ca. 10 minuten zachtjes sudderen.
Maak intussen van de aardappels(500 gram) het ei(1 stuk) en melk(2 deciliter) en boter(50 gram)(50 gram) een mooie aardappelpuree.
Roer er 50 gram kaas(100 gram) door.
Doe de puree over in een spuitzak met een grove kartelmond.
Schep het zuurkoolmengsel in een ingevette ovenschotel en leg de rest van de perzikhelften met de bolle kant naar boven erop.
Spuit de aardappelpuree langs de rand en tussen de perzikhelften.
Strooi de rest van de geraspte kaas(100 gram) over de perzikhelften.
Laat de zuurkoolschotel in 30 minuten op 200°C in de oven goudbruin en heet worden.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
boter, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, boter, kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter, melk, boter, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.