Roer door de ene helft de kruiden en de ander de .
Breng beide op smaak met .
Bekleed een rechthoekige vorm (lengte ca 22 cm inhoud ca 1,25 liter) met folie.
Bestrijk de sneetjes aan één kant met de mierikswortelcrème.
Verdeel de helft van de ander crème over de bodem van dde bakvorm.
Leg er 3-4 plakjes licht overlappend overheen.
Leg hierop 2 sneetjes roggebrood(6 sneetjes) met de crème naar beneden.
Besmeer het laagje roggebrood(6 sneetjes) vervolgens met de helft van de kruidencrème.
Leg hierop 3-4 plakjes zalm(17,5 plakjes )(1 stuk).
Vul de bakvorm nu afwisselend met het brood, de zalm(17,5 plakjes )(1 stuk) (op 3-4 plakjes zalm(17,5 plakjes )(1 stuk) na) en de rest van de crème het bovenste laagje moet zalm(17,5 plakjes )(1 stuk) zijn.
Bedek de vorm met de folie, Zet minstens 1 uur in de koelkast, verwijder de folie en beleg met de rest van de zalm(17,5 plakjes )(1 stuk) en garneer met citroen(1 stuk).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
roggebrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kwark
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
kwark is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
zalm en zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.