White Chocolate Cheesecake
- Herkomst Verenigde_staten
- Categorie Taart en gebak
- Cheesecake recepten
- Bereiden
- Kookboek van liesje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Mixer
- Taartvorm
- Magnetron
Bereidingswijze
- Bodem:
- smelt de in een pannetje en meng met de gekruimelde koekjes.
- Druk dit aan op de bodem van de taartvorm.
- Vulling:
- De laten smelten door het in een bakje op een pannetje met een laagje kokend water te zetten (of heel voorzichtig in de magnetron).
- Mix vervolgens met de mixer het extract uit het , de en de witte door elkaar.
- Schenk dan de erbij en blijf het mixen tot het geheel is afgekoeld.
- Mix als laatste de , van te voren lichtelijk opgeklopt, er door.
- Na het mixen kun je de vulling over de koekjesbodem schenken.
- Laat in elk geval 6 uur opstijven in de koelkast, maar het liefst een hele nacht.
- Tenslotte kun je er wat overheen strooien.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Cheesecake423u55m
-
Recept
Cheesecake repen met karamel450m
-
Recept
Chocolate Chip Cookies420m
-
Recept
Blauwe bessen cheesecake425m
-
Recept
Vijgen cheesecake415u
-
Recept
Chocolate Chip Cookie415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade
- boter, roomkaas, chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, roomkaas, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 3418 kcal | 170% | 3418 kcal |
Vetten | 293 g. | 418% | 293 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 304 g. | 116% | 304 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |