Unggas Guinea Pedis Dendang Kecambah (pittige parelhoen met taugé)

Ingrediënten

+ -
print

Voor de marinade:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snij de parelhoenfilets in dunne reepjes.
    Meng de ingrediënten voor de marinade en roer de reepjes parelhoen er door.
    Laat de parelhoen minimaal 15 minuten marineren.
    Maak de knoflook schoon en snij deze in hele kleine stukjes.
    Maak de schoon en snij deze in hele dunne reepjes van zo’n 2 cm lang.
    Maak de schoon en snij deze in grove ringetjes.
    Maak de taugé schoon en spoel deze met ruim water laat de taugé goed uitlekken.
    Maak de schoon en snij deze in kleine stukjes.
    Zet een pan met de bouillon op voor de .
    Voeg de mei toe als de bouillon kookt en laat hooguit 2 minuten doorkoken.
    Giet het geheel af maar bewaar het vocht.
    Verhit de in een wok en bak de parelhoen ongeveer 5 minuten.
    Schep de reepjes parelhoen uit de wok en laat ze in een vergiet uitlekken.
    De olie in de wok laten!
    Bak de knoflook, en ongeveer 1 minuut in het achtergebleven braadvet.
    Voeg de toe en bak ze een halve minuut mee.
    Roer de bouillon en erdoor en laat het mengsel nog even sudderen.
    Voeg de parelhoen en toe.
    Schep het geheel af en toe even goed om.
    Laat het geheel nog even sudderen tot het geheel goed gaar is.
    Doe als laatste de taugé erbij.
    Schep het geheel nog een maal goed door.
    Serveer het met de gekookte .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus en sojasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
655 kcal
32%2620 kcal
Vetten
46 g.
65%184 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
48 g.
18%192 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Unggas Guinea Pedis Dendang Kecambah (pittige parelhoen met taugé)