Turkse pizza
- Herkomst Italie
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van dooremalen
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Eerst de kleinsnijden en fruiten in wat olie met de kleingehakte knoflook.
- De erbij verpulveren.
- erbij.
- Tomatenstukjes erbij, een uur zachtjes laten pruttelen, erbij en .
- Dit is de basissaus.
- Als ik plotseling eters krijg, snijd ik zo'n overdwars en doormidden,.
- De stukken bestrijk ik met de saus en versier ze per stuk naar eigen smaak.
- Lekker even in de oven tot de is gesmolten.
- In vierkante stukken snijden.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Turkse Pizza425m
-
Recept
Calzone pizza41u30m
-
Recept
Pizza tomaat, paprika, champignons, gehakt, kaas41u
-
Recept
Marokkaanse pizza met tonijn420u25m
-
Recept
Pizza41u30m
-
Recept
Foccacia-pizza420m
Variaties op Turkse pizza
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Turkse pizza | 2 | Budget |
Turkse pizza Lahmacun | 1 | Ovenschotels |
Turkse pizza (Lahmacun) | 1 | Hoofdgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
- brood en kippenbouillontablet kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
- schepje suiker en ananas past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in brood en kippenbouillontablet
- brood, kippenbouillontablet, kruiden, mozzarellakaas, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in schepje suiker en champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in brood en kippenbouillontablet
- ansjovis is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 170 kcal | 8% | 680 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |