Turkse Pizza
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van azuro
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op ca. 180 graden celsius.
Leg de Turkse broden met de binnenkant naar boven en besmeer elke
helft royaal met de pizza- of pastasaus.
Verdeel je favoriete beleg over de saus en verdeel als laatste de
en/of andere geraspte kaas over de pizza.
Hierna nog even een beetje over de kaas en Je "Turkse Pizza's" kunnen voor 20-25 minuten de oven in.
Serveer deze pizza's eens met bijgenoemde lekkere salade van tomaat
en komkommer. (erg lekker)
Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pizza41u30m
-
Recept
Calzone pizza41u30m
-
Recept
Marokkaanse pizza met tonijn420u25m
-
Recept
Pizza tomaat, paprika, champignons, gehakt, kaas41u
-
Recept
Pide pizza415m
-
Recept
Foccacia-pizza420m
Variaties op Turkse Pizza
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Turkse pizza | 2 | Broodgerechten |
Variant op Turkse pizza | 1 | Wraps |
Turkse pizza Lahmacun | 1 | Ovenschotels |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ananas en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mozzarella
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- salami en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1335 kcal | 66% | 5340 kcal |
Vetten | 29 g. | 42% | 116 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |