Tagliatelle Goreng

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Roerbak de , spek en ham in de hete .
  3. Voeg knoflook, ketjap en toe.
  4. Voeg vervolgens ook de kool, en selderij toe.
  5. Schep dit voortdurend om tot de groente beetgaar is.
  6. Voeg dan ook de pasta en eventueel de toe.

    Schep goed om tot alles door en door warm is.
  7. Snijd de pasta eventueel door zodat het mengen makkelijker gaat, voeg eventueel naar smaak nog wat ketjap/ toe.

    Schep de 'bami' op een schaal en garneer met en/of .
  8. Ook kun je er een gebakken eitje bij serveren.
  9. Serveer er kroepoek los bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • tagliatelle en sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spekjes kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Tagliatelle Goreng heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies
RESET

Heerlijk! We hebben gesmuld! Dit ga ik zeker weer maken!
Karin 5 juli 2016
Tagliatelle is een product dat uit Italië komt het zijn namelijk Italiaanse noedels Dus de herkomst van dit gerecht kan niet uit Indonesië zijn Als je dan bami gebruikt kan het van oorsprong ook nie... Lees reactie
jaccor 24 februari 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
699 kcal
34%1398 kcal
Vetten
14 g.
20%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
2%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
3%2 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
106 g.
41%212 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tagliatelle Goreng