Spaghettisaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Rul het en voeg er een eetlepel bruine suiker aan toe, een scheut , een geperst teentje , een theelepel , theelepel , wat en de twee blikjes , roer een minuut goed door en doe dan de gezeefde erdoorheen.
  2. Breng op smaak door te bepalen of het zoeter moet of zuurder.
  3. Moet het zuurder voeg wat citroensap toe en moet het zoeter voeg wat suiker toe.
  4. Heerlijke saus !
  5. Is de saus te dun ?
  6. voeg wat toe tot de saus dikker word maar wees voorzichtig een beetje kan snel dik maken, te dik ?
  7. doe er wat water bij en breng opnieuw op smaak.
25
25
25

Variaties op Spaghettisaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Spaghettisaus
VariatieAantalGang
Spaghettisaus5Sauzen en marinades
Spaghettisaus van de mama1Pastagerechten
Spaghettisaus à Lan1Sauzen en marinades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • basterdsuiker en ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Spaghettisaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons.
jaccor 10 juni 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
235 kcal
11%940 kcal
Vetten
0 g.
1%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
46 g.
17%184 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaghettisaus