Ingrediënten

+ -
print

Extra:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in kleine roosjes.
    Snijd de , radijs, en rode fijn.
    Wrijf het in een vijzel fijn en roer alle specerijen en de door elkaar.
    Breng de azijn met aan de kook en roer door het specerijenmengsel.
    Breng aan de kook en laat circa 5 minuten doorkoken.
    Voeg de , , radijs en toe, breng opnieuw aan de kook en laat circa 5 minuten doorkoken.
    Voeg de en toe en kook circa 5 minuten mee.
    Schep met een schuimspaan de groenten uit de pan.
    Roer in een kommetje de maïzena aan met het kookvocht en bind de rest van het vocht met maïzena.
    Voeg de groenten weer toe en roer alles goed door.
    Verdeel de piccalilly in de jampotten en laat ze afkoelen voor ze gesloten worden.
    Bewaar de gesloten potten in de koeling.
25
25
25

Variaties op Piccalilly

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Piccalilly
VariatieAantalGang
Salade met ham en piccalillydressing1Salades
Piccalillypeper1Sambals
Rauwe andijviestamppot met piccalilly en slasaus van vroeger1Winter

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mosterdzaad is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
348 kcal
17%1392 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
75 g.
83%300 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Piccalilly