Mie Ajam Sajoer (mie met kip en groente)

Ingrediënten

+ -
print

Groenten:

Saus ingrediënten:

Beslag ingrediënten:

Overige ingrediënten:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Kook de en spoel goed met koud water af.
    Snijd de groenten.
    Kook de broccoli kort.
    Meng de saus ingrediënten.
    Maak van de beslagingrediënten een beslag.
    Snijd de in reepjes, haal die door het beslag en bak ze in de .
    Laat ze op keukenpapier uitlekken.
    Bak in 2 eetlepels de smaakmakers, voeg de groenten toe en roerbak tot ze bijna gaar zijn.
    Voeg de toe.
    Voeg de saus toe en roer goed door.
    Dan de taugé en kipreepjes toevoegen en goed doorwarmen.
    Doe in een schone wok en roerbak de .
    Dan de toevoegen en afblussen met de .
    Voeg groentevleesmengsel toe en eet smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal, olie, olie
  • sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap en ketjap
  • suiker, ketjap, ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en azijn
  • olie en olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap en ketjap
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Mie Ajam Sajoer (mie met kip en groente) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hoi Jaccor, leuke recepten zet je op MijnReceptenboek. Bij dit recept, dat ik zeker ga maken, vraag ik me even af wat je met de smaakmakers bedoelt?
Stokpopje 13 januari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1703 kcal
85%6812 kcal
Vetten
23 g.
33%92 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
4%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
107 g.
41%428 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mie Ajam Sajoer (mie met kip en groente)