Kook de en spoel goed met koud water af.
Snijd de groenten.
Kook de broccoli kort.
Meng de saus ingrediënten.
Maak van de beslagingrediënten een beslag.
Snijd de in reepjes, haal die door het beslag en bak ze in de .
Laat ze op keukenpapier uitlekken.
Bak in 2 eetlepels olie(1 stuk)(1 eetlepel) de smaakmakers, voeg de groenten toe en roerbak tot ze bijna gaar zijn.
Voeg de ketjap(2 eetlepels)(2 eetlepels) toe.
Voeg de saus toe en roer goed door.
Dan de taugé en kipreepjes toevoegen en goed doorwarmen.
Doe olie(1 stuk)(1 eetlepel) in een schone wok en roerbak de mie(500 gram).
Dan de ketjap(2 eetlepels)(2 eetlepels) toevoegen en afblussen met de rijstwijn(1 eetlepel)(1 eetlepel).
Voeg groentevleesmengsel toe en eet smakelijk.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal, olie, olie
Gluten
sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap en ketjap
Suiker
suiker, ketjap, ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en azijn
Soja
olie en olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap en ketjap
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Mie Ajam Sajoer (mie met kip en groente) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Hoi Jaccor, leuke recepten zet je op MijnReceptenboek. Bij dit recept, dat ik zeker ga maken, vraag ik me even af wat je met de smaakmakers bedoelt?
Stokpopje 13 januari 2012
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.