Voeg de droog toe en onder goed roeren langzaam de kalfsbouillon.
Breng de saus op smaak met , , zout, en fijngehakte .
Voeg het kleingesneden vlees toe.
Strijk de ragout uit op en bord en laat haar minimaal een uur in de koelkast koud worden.
Vorm met twee lepels 8 croquetten.
Wentel deze door paneermeel(1 stuk) en vorm ze op tafel bij.
Haal de croquetten door losgeklopt ei(1 stuk) en rol ze nogmaals
door paneermeel(1 stuk).
Bak de croquetten 3 a 5 minuten in frituurvet van 180 graden C.
Laat ze uitlekken in een vergiet en schik ze, op een geplooid servetje, op een warme vleesschaal.
Plaats er een toefje verse peterselie(1 stuk)(1 stuk) bij, of bak de peterselie(1 stuk)(1 stuk) in het frituurvet en knip er boven de croquetten kleine stukjes af.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
Gluten
paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
Ei
paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
Koemelk
boter of margarine en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en room
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter of margarine en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en room
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.