Maak het deeg:
Zeef het bakmeel boven een kom, roer de suiker en een snufje zout erdoor, voeg de in klontjes gesneden boter toe, meng het mengsel tot het grofkorrelig is en meng dan het ei erdoor.
Spreid het mengsel gelijkmatig uit over een ingevette lage rechthoekige vorm (ca. 30 x 20 cm) Verwarm de oven voor op 175 graden celsius.
Maak de vulling:
Klop de monchou samen met de basterdsuiker en vanillesuiker met een mixer goed door elkaar.
Voeg het , het citroensap(1 theelepel), de bloem(1 eetlepel) en een snufje zout(1 snufje)(1 snufje) aan het monchoumengsel toe.
Strijk de monchou(250 gram) glad over het deeg(1 stuk) en bestrooi met suiker(1 eetlepel)(75 gram).
Bak de koek in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.
Laat de koek afkoelen.
Laat de perziken(1 blik) uitlekken, snijd ze in partjes en verdeel ze over de koek.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
deeg, bakmeel, bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
suiker, basterdsuiker, vanillesuiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
ei en ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
deeg en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en monchou
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter en monchou is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.