Kersenmuffins voor de brunch
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden, Vet een muffinvorm met 12 holtes in.
Smelt de en laat hem even afkoelen. - Klop in een ruime kom de en de suiker doorelkaar.
- Klop de er 1 voor 1 door en vervolgens de gesmolten .
Meng in een kom het zelfrijzend met de gekonfijte en spatel dit mengsel voorzichtig door de kaas-ei- massa. - Vul de holtes voor 2/3 met het beslag en bak de muffins in 12-15 minuten goudbruin in de oven.
- Haal de vorm uit de oven en laat de muffins afkoelen op een taartrooster.
- Bestrooi ze met poedersuiker.
- Serveer warm of koud.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gebakken ei op z'n Amerikaans voor de brunch420m
-
Recept
Eieren in hamcupjes voor brunch415m
-
Recept
Pancakes met appelcompote en kaneelmascarpone voor de brunch420m
-
Recept
Kersengebakjes met room voor buffet440m
-
Recept
Kersen-chocolade-ijs voor buffet420m
-
Recept
Kers-meloenspiesjes voor buffet420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 250 kcal | 12% | 3000 kcal |
Vetten | 16 g. | 24% | 192 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 31 g. | 12% | 372 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |