Kers-meloenspiesjes voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Laat het ijs ontdooien.
Was de , verwijder de steeltjes en de pitten.
Schil de , snijd hem in vieren en verwijder de pit. - Snijd de 4 stukken in plakjes.
Snijd de meloen in 4 stukken. - Schep de pitjes eruit en verwijder de schil en snijd het vruchtvlees in stukjes.
Schil de en snijd hem in stukjes.
Rijg nu het fruit om en om aan de satéprikkers.
Klop de half stijf en roer de erdoor. - Roer de room met het ontdooide ijs tot een gladde saus.
Hak de fijn.
Leg de fruitspiesjes op een schaal en verdeel de saus erover. - Bestrooi het geheel met gehakte .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Schwarzwälder kirsch toetje voor buffet420m
-
Recept
Kersen-chocolade-ijs voor buffet420m
-
Recept
Fruitsalade met passievruchtenroom voor buffet420m
-
Recept
Notenrolletjes in siroop voor buffet445m
-
Recept
Waldorfsalade met cantharellen voor buffet42u10m
-
Recept
Noten met roomkaas en camembert voor buffet410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade
- chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in walnoten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in rum
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 214 kcal | 10% | 3424 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 208 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 272 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |