Kapucijnerschotel met peterselie, bieslook en ei

Ingrediënten

+ -
print

Voor de garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Zet één nacht van tevoren de in een pan met ruim water.
    Laat ze weken tot de volgende dag.
    Giet het water af en doe zoveel water erin zodat de onder staan.
    Voeg de toe en breng het geheel aan de kook en laat het op zacht vuur ongeveer 2 uur koken.
    Laat daarna de uitlekken.
    Bewaar 1 dl van het kookvocht.
    Maak de schoon en snij deze in ringen.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Maak de schoon en snij deze in partjes.
    Hak de peterselie en bieslook zeer fijn.
    Verwarm de in een pan en fruit de en knoflook aan tot deze begint te kleuren.
    Voeg het toe en bak het geheel licht aan .
    Voeg in gedeelten de toe en 1 dl van het kookvocht.
    Kruid het geheel met de , , en
    Voeg de en een klein beetje maggiaroma toe.
    Kluts de los met een snufje en en bak hiervan in een koekenpan met wat vier omeletten.
    Rol de omeletten op en snijd ze doormidden.
    Voeg de peterselie en bieslook toe net voor het serveren.
    Serveer er de omeletten en tomaat erbij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • bouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bouillonblokjes
  • bouillonblokjes past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonblokjes kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • bouillonblokjes, boter, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • boter en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ontbijtspek en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kapucijnerschotel met peterselie, bieslook en ei heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Als je de bonen twee uur kookt gaan ze toch stuk daar moet echt een manier voor zijn.
aimplay 5 juli 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
942 kcal
47%3768 kcal
Vetten
98 g.
140%392 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kapucijnerschotel met peterselie, bieslook en ei