-
Ik heb dit stoofvlees voor het eerst bij een vriend gegeten en daarna meteen het recept gevraagd, ik ga het nu voor de 3e keer maken. Erg lekker!
Lars gaf dit recept 5/5 sterren
-
@ Toby
je kan dit gerecht gewoon invriezen duurt wel even voor het weer ontdooit is hou daar wel rekening mee
M.v.g Jaccor
Jaccor gaf dit recept
5/
5 sterren
-
Dit word al de 4e keer dat ik dit heerlijke recept maak! Erg makkelijk en ipv runderlappen pak ik runderpoulet. heeft iemand nog bewaartips? Dit is altijd wel net iets te veel voor 2 personen.
Toby gaf dit recept 5/5 sterren
-
Mijn vrouw heeft het vandaag gemaakt en een topper, heerlijk. Wordt een blijvertje.
Marlet gaf dit recept 5/5 sterren
-
Probeer ook eens zuurvlees (zoervleisj), een Limburgse variant
Gast gaf dit recept 5/5 sterren
-
Super recept dit! Ik vervang het vlees door in stukken gesneden Ganzenborsten, ook zeer lekker! (een van de voordelen van het zijn van een jager :) )
Zelfs mensen die niet van Gans of wild in het algemeen houden zijn er dan dol op.
Arnold gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk, al heel vaak gemaakt!
Suusp gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk! Ik had alleen Lentebok bier in huis en ik weet niet of het daardoor komt, maar het heeft een heel kruidige en toch frisse smaak. Gaat zeker vaker gemaakt worden.
Denise gaf dit recept 5/5 sterren
-
Erg lekker! Gisteren voor het eerst gemaakt. Volgende keer voeg ik er zilveruitjes en kruidkoek toe in plaats van een mosterdboterham.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Geweldig lekker!
Ed gaf dit recept 5/5 sterren
-
Voor een beginnende koker is dit recept redelijk makkelijk te maken. Veel ingredienten heb ik ook al in huis, dat is altijd fijn bij recepten. Staat leuk op tafel in een mooie braadpan, heerlijk van gegeten. Zulke gerechten zijn top voor iedereen!
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het was echt heerlijk! Bedankt voor dit recept. Gaan we zeker vaker eten.
Hans gaf dit recept 5/5 sterren
-
Op zaterdag gemaakt en zondag pas gegeten! Exact volgens recept. Behalve dan 'de 24 uur in de koelkast', waarna weer in 10 minuutjes op het vuur verwarmt tot t ging pruttelen. Voortreffelijk! Touché :)
Paul Daas gaf dit recept 5/5 sterren
-
Laat het vlees eens 3 uur stoven.
Mmm gaf dit recept 3/5 sterren
-
Vandaag voor het eerst gemaakt en het smaakte super lekker! Ik heb verse laurierblad gebruikt (kun je bij de toko kopen)! Dit recept wordt opgeslagen en zal dan zeker nog eens gemaakt worden.
Irene Deelstra gaf dit recept 5/5 sterren
-
Probeer ook eens bastognekoeken in plaats van de mosterdboterham, ontzettend lekker!
Huub de Walvis gaf dit recept 5/5 sterren
-
Al een paar keer gemaakt en het smaakt heerlijk.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Probeer dit ook eens in een snelkookpan te maken: mijn ervaring daarmee is geweldig. Vlees kan er zelfs bevroren in en alle ingredienten erbij. Deksel erop, op druk laten komen en na een uur is het geweldig mals en smakelijk.
Hans V.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Daarna nog een scheut extra (kokend) water bijgevoegd en nog 1 uur laten doorsudderen. Het resulaat: vingerlikkend heerlijk suddervlees!
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik heb het zo geprobeerd, en het smaakte goed