Bourgondisch stoofpotje
- Herkomst Slovenie
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van judithalders
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- Snijd de runderlappen, de , de , en de in grove stukken.
- Het mag in de pers of fijn snijden.
- Zet nu een grote braadpan op hoog vuur met redelijk wat boter er in.
- Bak de runderlappen een beetje bruin.
- Doe de , de , de en de knoflook er bij.
- Bak dit ook even mee (zo'n twee minuten is goed).
- Blus het mengsel af met ongeveer een kwart fles rode .
- Even goed doorroeren.
- Voeg de , de en de gedroogde toe.
- Laat het vlees, de groenten en de rode ongeveer anderhalfuur op een laag vuurtje sudderen.
- Voeg naar smaak wat toe om het een herfstig smaakje te geven ( verkopen ze in zakjes of in bakjes van maggi bij de supermarkt).
- Nog een half uur laten pruttelen.
- Even proeven of er nog wat of bij moet.
- Vis de en de eruit en het is klaar om geserveerd te worden.
- Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Stoofpotje hazenpeper43u30m
-
Recept
Stoofpotje van rundvlees42u50m
-
Recept
Stoofpotje hazenbout42u50m
-
Recept
Oma's Stoofpotje41u30m
-
Recept
Stoofpotje met rode wijn43u25m
-
Recept
Stoofpotje rundvlees en groente44u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 46 kcal | 2% | 184 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |