MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Ajam Masak Guri (kip met kokos sausje)

Ajam  Masak Guri (kip met kokos sausje) recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bak de kokos lichtbruin.
Snijd de kip in stukken en breng met het water en zout aan de kook. Indien nodig afschuimen.
Doe alle kruiden en de santen erbij.
Laten sudderen tot de kip gaar is en de saus dik is.
Als dat nodig is tijdens het koken wat kokend water toevoegen.
Om het gerecht heter te maken tegen het einde extra sambal erbij doen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit ajam masak guri (kip met kokos sausje) recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /