AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Ajam Masak Guri (kip met kokos sausje)

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Ajam  Masak Guri (kip met kokos sausje) recept Bak de kokos lichtbruin.
Snijd de kip in stukken en breng met het water en zout aan de kook. Indien nodig afschuimen.
Doe alle kruiden en de santen erbij.
Laten sudderen tot de kip gaar is en de saus dik is.
Als dat nodig is tijdens het koken wat kokend water toevoegen.
Om het gerecht heter te maken tegen het einde extra sambal erbij doen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit ajam masak guri (kip met kokos sausje) recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /