Honing mosterd speklapjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180C.
meng de met de mosterd en 1 eetlepel olie en bestrijk hiermee
de .
leg de in een ovenschaal, verdeel de erover en bak deze in 40 minuten in het midden van de oven. - draai ze halverwege even om.
snij de onderkant van de af en snij ze dan in het midden door in de lengte en haal de harde kern eruit.
snij de onderkant en de boven kant van de sinaasappel af en schil de vruchten, snij het vruchtvlees tussen de witte velletjes weg.
meng deze partjes met de rest van de olie en de .
neem de uit de ovenschaal en verwijder de .
schep het witlofmengsel door het achtergebleven bakvet en serveer met de . - lekker bij een aardappelgerecht.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Speklapjes in een kruidenkorstje met bruine bonen420m
-
Recept
Honing=mosterd-rollade445m
-
Recept
Krokante speklapjes met geplette krieltjes430m
-
Recept
Lamshaasjes met honing-rozemarijnjus455m
-
Recept
Biefstuk met mosterd en gebakken peertjes425m
-
Recept
Karbonade met mosterd-groente440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zaanse mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in zaanse mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 67 kcal | 3% | 268 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |