Goulash uit Tsjechië

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. in blokjes snijden en dichtschroeien in boter en .
    Doe de spekjes erbij en op het laatst de gesneden .
    Haal nu het vlees uit de pan en leg het apart.

    Snijd de groenten en bak ze aan in de gebruikte pan met het bestaande vet en doe een scheutje olie erbij.
    Bakken tot de lichtbruin zijn.
    Doe de rest van de ingrediënten erbij.
  2. Laat alles zachtjes een kwartiertje pruttelen.
    Doe het vlees erin terug en laat alles een paar uur stoven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal en bouillonblokjes
  • sambal en bouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bouillonblokjes en bloem
  • bouillonblokjes past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • bouillonblokjes kan sporen bevatten van selderij en Allergie in knolselderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • salami en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Goulash uit Tsjechië heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.3 / 10 in 3 recensies
RESET

Bij de meeste mensen moet eten snel klaar zijn Dit kan eigenlijk niet bij dit gerecht Dit gerecht is eigenlijk lekkerder als je het een dag van te voren klaar maakt en dan de dag dat je het wil et... Lees reactie
jaccor 23 september 2017
Voor Goulash is dit wel een heel rijkelijk gevuld recept. Helemaal als je erbij schrijft dat het uit Tsjechië zal komen. Echte Tsjechische Goulash is doorgaans minder rijk gevuld, bereid met pils ... Lees reactie
Arjan 14 september 2017
Een subliem recept, maar moet echt een uurtje of 5-6 pruttelen en daar wordt het alleen maar subliemer van. Heerlijk, heerlijk en nog eens heerlijk.
Dayway 27 december 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1395 kcal
69%5580 kcal
Vetten
78 g.
112%312 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
53 g.
20%212 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Goulash uit Tsjechië