Goulash uit Tsjechië
- Herkomst Tsjechie
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- 3 reviews
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- in blokjes snijden en dichtschroeien in boter en .
Doe de spekjes erbij en op het laatst de gesneden .
Haal nu het vlees uit de pan en leg het apart.
Snijd de groenten en bak ze aan in de gebruikte pan met het bestaande vet en doe een scheutje olie erbij.
Bakken tot de lichtbruin zijn.
Doe de rest van de ingrediënten erbij. - Laat alles zachtjes een kwartiertje pruttelen.
Doe het vlees erin terug en laat alles een paar uur stoven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hongaarse goulash41u30m
-
Recept
Hongaarse Goulash42u30m
-
Recept
Hongaarse goulash met kidneybonen en rode paprika41u35m
-
Recept
Goulash47u25m
-
Recept
Goulash (milde)42u20m
-
Recept
Hongaarse goulash43u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal en bouillonblokjes
- sambal en bouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bouillonblokjes en bloem
- bouillonblokjes past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- bouillonblokjes kan sporen bevatten van selderij en Allergie in knolselderij
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- salami en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (3)
Goulash uit Tsjechië heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.3 / 10 in 3 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1395 kcal | 69% | 5580 kcal |
Vetten | 78 g. | 112% | 312 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 53 g. | 20% | 212 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |