Gevulde maaltijdsoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsoepen
- Maaltijdsoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van peterstam
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Zeef
Bereidingswijze
- Snijd de , en fijn.
- Verhit de en fruit de groenten op halfhoog vuur tot ze zacht zijn.
- Schenk de erbij en breng het geheel aan de kook.
- Voeg de kip toe en laat ze in 10 minuten in de soep gaar worden.
- Klop , , en los en verdun het mengsel met een paar eetlepels hete soep.
- Schenk het al roerend bij de soep en laat die licht binden.
- Roer voor het opdienen de selderie door de soep.
- N.B.:
- Zelf groentebouillon trekken kan ook:.
- Was en snijd 3 uien, 1 winterpeen, 1 , 3 tomaten en een halve knolselderij.
- Verwarm 4 eetlepels olie in een ruime pan en voeg de gesneden groenten, 3 laurierblaadjes, 3 kruidnagelen, 6 gekneusde peperkorrels, 3 teentjes knoflook en 3 theelepels zout toe.
- Voeg na 3 minuten bakken 3 liter water toe.
- Breng aan de kook en laat alles een halfuur op heel laag vuur trekken.
- Zeef de voor je er soep van maakt door een schone theedoek.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Maaltijdsoep met raapsteeltjes en rookworst430m
-
Recept
Italiaanse tomaten-groenten maaltijdsoep41u15m
-
Recept
Zomerse maaltijdsoep van courgette met patisson445m
-
Recept
Maaltijdsoep met kip425m
-
Recept
Tomaten-maaltijdsoep41u
-
Recept
Gevulde groentesoep met prei, paprika en limoenrasp430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
- boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en maizena
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 164 kcal | 8% | 656 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 5% | 4 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 6% | 8 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |