Gevuld stokbrood (kaas, bacon, tomaat, uitjes en paprika)
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de schoon en snij deze in kleine blokjes.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Rasp de .
Maak de schoon en snij deze in fijne partjes.
Een scheutje verhitten in een koeken pan.
Fruit de uien en licht aan.
Voeg de tomaat en de knoflook toe en bak deze even mee.
Voeg alles toe schep het geheel goed door.
De , en een snufje zout toevoegen.
Het mengsel 10 minuten zachtjes laten pruttelen.
Op het laatst de toevoegen en even laten smelten
Stokbrood uithollen en het brood in een kom gooien.
Doe het mengsel hierbij voegen en het geheel goed door scheppen.
De uitgeholde vullen met de en het mengsel en inpakken in zilverfolie.
Ongeveer 30 minuten in de oven op 200 graden.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevuld stokbrood (kaas, champignons, ei, tomaat, uitjes en paprika)440m
-
Recept
Gevuld stokbrood met kaas, bacon en tomaat445m
-
Recept
Gevuld stokbrood met ei, tomaat, uitjes en paprika445m
-
Recept
Gevuld stokbrood met makreel, uitjes en paprika445m
-
Recept
Warm gevuld stokbrood420m
-
Recept
Fritata omelet met sjalotjes en lente uitjes410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en sambal
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbroden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bacon
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1752 kcal | 87% | 7008 kcal |
Vetten | 54 g. | 78% | 216 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 39 g. | 15% | 156 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |